Mitt navn er Solveig Markussen, jeg født i 1976 og bor på Heistad. Jeg driver Solveig Markussens hundekurs, et enkeltmannsforetak jeg startet opp i 2012.

Gjennom Aktiv Hundekurs samarbeider jeg med Marianne Hagen.

Jeg tok NKK instruktørutdanning i 2010, underviste i noen år rundt for lokale hundeklubber før jeg startet opp for meg selv. Høsten 2014 og vår 2015 har jeg tatt modul 1 og 2 på Lundqvist sin instruktørutdanning.

Jeg er oppvokst med hunder men kjøpte ikke egen hund før i 2002. Dette var en blandingshund, min inngang til konkurranselydighet var et valpekurs vi meldte oss på. Siden valpekurset i 2002 har jeg bare fortsatt på kurs. Det var også på dette valpekurset jeg traff Marianne. Vi fant ut at vi hadde mye felles og har trent sammen siden. Vi har sammen deltatt på utallige kurs innenfor konkurranselydighet. Vi har også deltatt på fler adferds kurs. Dette har vært veldig lærerikt, og vi ønsker å delta på mer av dette senere.


I dag har jeg 1 hund Eira, hun konkurrerer i dag i Eliteklassen. Eira var i 2014 tatt ut på rekruttlaget for unge lovende lydighetshunder i Norge. Vi gikk også NM Kvalik 2014.

Kontakt info:

Tlf: 415 51 680

solveigmarkussen@hotmail.com www.aktivhundekurs.no

Besøk oss gjerne på Facebook: Aktiv Hundekurs