Jeg heter Marianne Jacobsen Hagen og driver Marianne Hagens hundekurs. Det er et enkeltmannsforetak som jeg startet opp i 2012.

Gjennom Aktiv Hundekurs samarbeider jeg nå med Solveig Markussen.

Det var på et valpe kurs i 2002 jeg møtte Solveig. Vi har mye til felles og har trent sammen siden. Vi har sammen deltatt på utallige kurs innefor konkurranselydighet. Vi har også deltatt på fler adferds kurs. Dette har vært veldig lærerikt, og vi ønsker å delta på mer av dette senere.

Jeg er født og oppvokst med hunder, og har hatt hund hele mitt voksene liv. Min familie drev kennel og dyrepensjonat. Vi hadde også oppdrett av flere forskjellige raser og holdt på med lydighetskurs.

Siden 2002 har jeg vært aktiv innenfor konkurranselydighet. Jeg tok NKK instruktørutdanning i 2010 og har undervist noen år for lokale hundeklubber. Høsten 2014 og våren 2015 har jeg tatt modul 1 og 2 på instruktørutdannelsen til Lundqvist Hundeskole. Modul 3 tok jeg høsten 2015. Så nå er jeg også Lundqvist instruktør.

Jeg har gått lydighets konkurranser med tre av mine hunder. En Svensk Lapphund, Kasper en Spansk Vannhund, Zita og Border Collien Hugo. De har alle tre gått/ går i elite klassen. Hugo er Norsk Lydighets Champion. I 2014 ble han tatt ut på rekruttlaget for unge lovende lydighetshunder i Norge, samme år gikk vi også NM kvalik, der ble vi nr 2. Og i NM finalen dagen etter tok vi bronse medalje.

Jeg er også registrert oppdretter og driver Kennel Vannliljen. Jeg har deltatt på NKK sin oppdretterskole, og har gått handlerkurs. Jeg har også stilt mine hunder mye i utstillings ringen. Der har jeg blant annet fått frem flere Norske Utstillings Championer, Norske Vinnere og en Nordisk Junior Vinner.

Kontakt info: Tlf 958 19 510

marianne.j.hagen@gmail.com www.aktivhundekurs.no

Besøk oss gjerne på Facebook: Aktiv Hundekurs